Përfshihu

Fol për çështjet, që të interesojnë

Voto

Voto online çështjet më me rëndësi për ty

Shpërndaje

Hajde ta flasim edhe në rrjetet sociale

Çështje

Filtro:Të gjithaHapurZgjidhurMbyllurPa përgjigje
448 shikime0 përgjigje0 vota
559 shikime0 përgjigje0 vota
18404 shikime0 përgjigje0 vota
92028 shikime0 përgjigje0 vota
HapurBanor Njesia 5 asked 1 vit ago
853 shikime0 përgjigje0 vota
HapurBanor Njesia 5 asked 1 vit ago
474 shikime0 përgjigje0 vota
HapurBanor Njesia 5 asked 1 vit ago • 
166 shikime0 përgjigje0 vota

Twitter

Ja një rast i rrallë ku titulli nuk është gjëegjëz, por përshkruan përmbajtjen e artikullit.

VIDEO: Athina po përjeton “ferrin”, shënohet temperatura më e lartë në 40 vitet e fundit, në çimento shkon deri në 60°C (Matja me dron) http://www.gazetadita.al/video-athina-po-perjeton-ferrin-shenohet-temperatura-me-e-larte-ne-40-vitet-e-fundit-ne-cimento-shkon-deri-ne-60c-matja-me-dron/

Loved hosting my dear friend @DUALIPA to @CityOfTirana!

She's an amazing star, but most importantly an amazing person!

Thanks Dua for adopting the Sunny Hill Kindergarten - knocked down from the 2019 earthquake, but being rebuilt through your generous support for 300 kids! ❤️

Media

Vizioni & Misioni

Promovim i vlerave te social demokracise. Avancim i politikave te majta ne pushtetin lokal si dhe avokim per te drejtat e vajzave e grave, grupeve te margjinalizuara dhe te te rinjve. Promovimi i Shqiperise ne mediumet, forumet, organizatat nderkombetare si vend aspirant per antaresimin ne Bashkimin Europian. Promovim i vlerave sociale e kulturore, bukurite natyrore dhe sherbimet, qe ofron vendi jone me fokus rritjen e vizibilitetit te atraksioneve turistike, me qellim fuqizimin e ekonomise shqiptare ne saje te turizmit.

Aktivitete

6

Çështje

10K

Facebook

10

Aktivitete

6K

Twitter

Blog