Dhuro një libër per Bibliotekën e Preshevës

Ndihmoni komunitetin duke dhuruar sot! Të gjitha donacionet shkojnë drejtpërdrejt për të bërë një ndryshim për kauzën tonë.

298 L
raised
12
donations
1 000
goal

Sa libra do të dëshironit të dhuroni? Si kontribues për Biblioteken e Preshevës, ne sigurohemi që donacioni juaj të shkojë drejtpërdrejt në mbështetjen e kauzës sonë. Faleminderit për bujarinë tuaj!

L
Ju lutem vendosni në koment numrin tuaj të telefonit për një komunikim sa më të shpejtë në marrjen e librave të dhuruar nga ju! Ne nuk do ta ndajmë këtë informacion me askënd.
Personal Info

Billing Details

Ju lutem plotesoni te dhenat tuaja per te dhuruar libra. Te dhenat tuaja do te perdoren vetem per marrjen e librave dhe dergimin e tyre ne biblioteken e Preshevës.

Donation Total: 3 L