Përfshihu

Fol për çështjet, që të interesojnë

Voto

Voto online çështjet më me rëndësi për ty

Shpërndaje

Hajde ta flasim edhe në rrjetet sociale

Twitter

The wealth of societies in which the capitalist mode of production prevails appears as an 'immense collection of commodities'; the individual commodity appears as it's elementary form.
#capital #skopje
Michael Heinrich:'How to read Marx's Kapital?Value and Fetishism'
@artansadiku

Vetëm në Shqipëri dëgjon në radio ti referohen Jennifer Lopez-it si e dashura e Ben Aflekut me theksin tek u-ja.

🇦🇱 Qeveria e @ediramaal ka qene perkrahsja me e madhe e @CityOfTirana ne 101 vite histori te kryeqytetit!

Suksese qeverise se re! Suksesi i tyre eshte edhe i qytetit tone e projekteve te pafundme modernizuese qe kemi me Edin dhe skuadren e tij! Me krahe te lehta!

#EYC2022 👍❤️

Media

Vizioni & Misioni

Promovim i vlerave te social demokracise. Avancim i politikave te majta ne pushtetin lokal si dhe avokim per te drejtat e vajzave e grave, grupeve te margjinalizuara dhe te te rinjve. Promovimi i Shqiperise ne mediumet, forumet, organizatat nderkombetare si vend aspirant per antaresimin ne Bashkimin Europian. Promovim i vlerave sociale e kulturore, bukurite natyrore dhe sherbimet, qe ofron vendi jone me fokus rritjen e vizibilitetit te atraksioneve turistike, me qellim fuqizimin e ekonomise shqiptare ne saje te turizmit.

Aktivitete

6

Çështje

10K

Facebook

10

Aktivitete

6K

Twitter

Blog

No post found