Përfshihu

Fol për çështjet, që të interesojnë

Voto

Voto online çështjet më me rëndësi për ty

Shpërndaje

Hajde ta flasim edhe në rrjetet sociale

Çështje

Filtro:Të gjithaHapurZgjidhurMbyllurPa përgjigje
Hapurraojia198913 asked 15 orë ago
3 shikime0 përgjigje0 vota
Hapurraojia198913 asked 15 orë ago
2 shikime0 përgjigje0 vota
Hapurraojia198913 asked 15 orë ago
2 shikime0 përgjigje0 vota
Hapurraojia198913 asked 15 orë ago
2 shikime0 përgjigje0 vota
Hapurraojia198913 asked 15 orë ago
3 shikime0 përgjigje0 vota
Hapurraojia198913 asked 15 orë ago
2 shikime0 përgjigje0 vota
Hapurraojia198913 asked 15 orë ago
2 shikime0 përgjigje0 vota
Hapurraojia198913 asked 15 orë ago
2 shikime0 përgjigje0 vota

Twitter

Tirana e këtyre 8 viteve është një histori suksesi në rang ndërkombëtar.
Është krenari të prezantosh punët, që ka realizuar Erion Veliaj dhe Bashkia Tiranë.

@ISOCARP📍Bruksel

Vazhdojmë punët e mira për më shumë korsi biçikletash, shkolla, çerdhe e hapësira pedonale🌳🚲⛹🏻️🍏

3

Mirëmëngjes ☀️ me prezantimin e panelit të parë të #FESTA 🏖️
Lajm i shkëlqyer që forumi ynë ka marrë vëmendjen maksimale dhe do të kemi në Tiranë kolegë ministra të turizmit nga Ballkani dhe Evropa, për të diskutuar së bashku me Sekretarin e Përgjithshëm të @UNWTO @pololikashvili

3

Instagram

[instagram-feed]

Vizioni & Misioni

Promovim i vlerave te social demokracise. Avancim i politikave te majta ne pushtetin lokal si dhe avokim per te drejtat e vajzave e grave, grupeve te margjinalizuara dhe te te rinjve. Promovimi i Shqiperise ne mediumet, forumet, organizatat nderkombetare si vend aspirant per antaresimin ne Bashkimin Europian. Promovim i vlerave sociale e kulturore, bukurite natyrore dhe sherbimet, qe ofron vendi jone me fokus rritjen e vizibilitetit te atraksioneve turistike, me qellim fuqizimin e ekonomise shqiptare ne saje te turizmit.

Aktivitete

6

Çështje

10K

Facebook

10

Aktivitete

6K

Twitter

Media

Blog

No post found