Përfshihu

Fol për çështjet, që të interesojnë

Voto

Voto online çështjet më me rëndësi për ty

Shpërndaje

Hajde ta flasim edhe në rrjetet sociale

Çështje

Filtro:Të gjithaHapurZgjidhurMbyllurPa përgjigje
Sorry, but nothing matched your filter

Twitter

The wealth of societies in which the capitalist mode of production prevails appears as an 'immense collection of commodities'; the individual commodity appears as it's elementary form.
#capital #skopje
Michael Heinrich:'How to read Marx's Kapital?Value and Fetishism'
@artansadiku

Vetëm në Shqipëri dëgjon në radio ti referohen Jennifer Lopez-it si e dashura e Ben Aflekut me theksin tek u-ja.

🇦🇱 Qeveria e @ediramaal ka qene perkrahsja me e madhe e @CityOfTirana ne 101 vite histori te kryeqytetit!

Suksese qeverise se re! Suksesi i tyre eshte edhe i qytetit tone e projekteve te pafundme modernizuese qe kemi me Edin dhe skuadren e tij! Me krahe te lehta!

#EYC2022 👍❤️

Media

Vizioni & Misioni

Promovim i vlerave te social demokracise. Avancim i politikave te majta ne pushtetin lokal si dhe avokim per te drejtat e vajzave e grave, grupeve te margjinalizuara dhe te te rinjve. Promovimi i Shqiperise ne mediumet, forumet, organizatat nderkombetare si vend aspirant per antaresimin ne Bashkimin Europian. Promovim i vlerave sociale e kulturore, bukurite natyrore dhe sherbimet, qe ofron vendi jone me fokus rritjen e vizibilitetit te atraksioneve turistike, me qellim fuqizimin e ekonomise shqiptare ne saje te turizmit.

Aktivitete

6

Çështje

10K

Facebook

10

Aktivitete

6K

Twitter

Blog

No post found