Përfshihu

Fol për çështjet, që të interesojnë

Voto

Voto online çështjet më me rëndësi për ty

Shpërndaje

Hajde ta flasim edhe në rrjetet sociale

Çështje

Filtro:Të gjithaHapurZgjidhurMbyllurPa përgjigje
HapurAlla asked 19 orë ago
3 shikime0 përgjigje0 vota
HapurIlona asked 19 orë ago
3 shikime0 përgjigje0 vota
HapurLeila asked 19 orë ago
3 shikime0 përgjigje0 vota
HapurOlga asked 19 orë ago
3 shikime0 përgjigje0 vota
HapurDaria asked 19 orë ago
3 shikime0 përgjigje0 vota
HapurNatalia asked 19 orë ago
3 shikime0 përgjigje0 vota
HapurZarina asked 19 orë ago
3 shikime0 përgjigje0 vota

Twitter

Thanked my dear friend @KBakoyannis for lighting up Omonia Sq. in Athens, with Red&Black Albanian flag colours for our national days!

He's done this ever since becoming mayor of the greek capital, sending a great message of friendship among our peoples - neighbours matter 🇦🇱❤️🇬🇷

Media

Vizioni & Misioni

Promovim i vlerave te social demokracise. Avancim i politikave te majta ne pushtetin lokal si dhe avokim per te drejtat e vajzave e grave, grupeve te margjinalizuara dhe te te rinjve. Promovimi i Shqiperise ne mediumet, forumet, organizatat nderkombetare si vend aspirant per antaresimin ne Bashkimin Europian. Promovim i vlerave sociale e kulturore, bukurite natyrore dhe sherbimet, qe ofron vendi jone me fokus rritjen e vizibilitetit te atraksioneve turistike, me qellim fuqizimin e ekonomise shqiptare ne saje te turizmit.

Aktivitete

6

Çështje

10K

Facebook

10

Aktivitete

6K

Twitter

Blog