Dita e Tokës 2023

Dita e Tokës 2023

Gëzuar Ditën e Tokës!

Sot festojmë planetin tonë të bukur dhe i bëjmë premtimin për ta mbrojtur atë edhe për brezat, që do të vijnë!

Të gjithë së bashku, le të japim ndihmesën tonë në zvogëlimin e mbeturinave, ruajtjen e energjisë dhe mirëmbajtjen e burimeve natyrale.

Çdo veprim, sado i vogël të jetë, mund të bëjë ndryshimin. Bashkë, mund të krijojmë një botë më të qëndrueshme dhe të shëndetshme për të gjithë.

#DitaeTokës2023 #MbrojtjaEPlanetitTonë #JetaeQëndrueshme

#DitaETokës #HapësiraPublike 🌳🐶🌿

📍Parku Rinia, Tiranë🇦🇱🌳🐕‍🦺🐶🌏🌸